Referanser

Hanne Røed

Grafisk designer, Europris AS

“Det er mange hundre timer spart i løpet av et år”

Europris benytter våre løsninger for å håndtere alle produktbilder, miljøbilder og annet materiell til bruk i deres trykte kampanjer. Løsningen er tilpasset med funksjonalitet som bistår i DM-produksjon. Totalt sett bidrar Mediegalleri med store besparelser i tidsbruk og bedret arbeidsflyt, kontroll og oversikt – hver dag! Løsnignen benyttes aktivt av både markeds- og produktavdelingen.

Om Europris AS

Europris er en butikkjede med over 200 lavprisbutikker i Norge. Ti av butikkene i Norge går under betegnelsen Europris Pluss, noe som betyr større salgsflate og et utvidet sortiment sammenlignet med ordinære Europris butikker. Europris planlegger å ha etablert over 250 butikker i Norge i løpet av 2015.

Europris sin markedsavdeling produserer effektivt materiell til lokale og nasjonale kampanjer.

Kevin Widlic

Director External Communication, Sapa AS

“Vi var raskt “oppe og stå” og kunne umiddelbart gi kolleger i 40 land tilgang til riktige filer”

Sapa AS bruker Mediegalleri som felles system for håndtering av bilder og markedsmateriell, til intern og ekstern bruk.

Om Sapa AS

Sapa er verdensledende innen aluminium – et nytt selskap som har samlet Sapas og Hydros virksomheter innen aluminiumsekstrudering. Sapa har 23 000 ansatte i mer enn 40 land, og hovedkontoret er i Oslo.

Torkjell Arntzen

Systemeier redaksjonelle system, Schibsted Norge AS

“Gir inntrykk av å være både robust og fleksibelt på samme tid”

Schibsted Norge bruker våre løsninger som del av sin produksjonsflyt for mediehusene Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og flere lokalaviser. Løsningen tar i mot bilder, helsider (PDF) og artikler og gjør disse tilgjengelige internt og på tvers av mediehus – nyttig for gjenbruk, research og videresalg.

Om Schibsted Norge AS

Schibsted Norge ble etablert våren 2012. Selskapet er overbygningen for Schibsteds norske virksomhet og består av mediehusene VG, Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen og rubrikknettstedet Finn.no.