Velkommen til Mediegalleri sin blogg

12-06-2014

Bak Mediegalleri står BrandMaster AS med mer enn 15 års erfaring innen håndtering av mediefiler for store og små kunder i Norden. Vi har også med oss Digital Collections, som er produsent av selve kjernen i Mediegalleri: DC-X. DC-X benyttes over hele verden av kunder innen mediebransjen, industri og detaljhandel. I Norge benyttes DC-X blant annet avSchibsted Norge ASNHST Media GroupVerdens Gang ASYara International ASA og Europris. Se for øvrig noen av våre referanser.

Gjennom denne bloggen ønsker vi å formidle tanker, informasjon og idéer relatert til innholdsforvaltning og de produkter og tjenester vi arbeider med. Vi tar gjerne innspill på stoff du mener er relevant også.

Verden blir mer og mer visuell

Med Mediegalleri samler vi alt av bilder, videoer, designfiler, logoer og markedsmateriell på ett sted, slik at det blir tilgjengelig for din bedrift og dine samarbeidspartnere! Alt dette er innhold som man ønsker å ta vare på, dele og tilgjengeliggjøre. Nå er det slutt på at bare enkeltpersoner kjenner til hvor man finner innhold og må bruke tid på leting! Mediegalleri er ment å være en selvbetjeningsportal for bedriften hvor både ansatte og partnere kan søke og finne det innholdet de trenger og laste ned.

Konseptet

Mediegalleri er et resultat av vår lange og allsidige erfaring som leverandør av Digital Asset Management (DAM) systemer, bildebankløsninger og andre nettbaserte arkiv. Mediegalleri er en abonnementsbasert skytjeneste hvor kunden unngår dyre investeringer og oppstartskostnader, og betaler underveis i henhold til bruk, funksjonalitet og kapasitet. Med Teknograds datasenter som sikkerhet for oppetid og stabil ytelse, kan Mediegalleri benyttes av bedrifter i alle størrelser og hele døgnet.

Tilgjengelig for flere!

Ulike kunder har ulike behov, men med Mediegalleri har vi satt sammen en løsning med en grunnfunksjonalitet som dekker mange behov, og som man kommer raskt i gang med. Dersom du bestiller i dag, så lover vi å hjelpe deg så du er i gang i løpet av få dager.Vi kan også bistå med innlegging og opplasting av det du allerede har av bilder og dokumenter.

Vi gir deg muligheten til å få “den gode følelsen av å ha kontroll”!

Søk

Kategorier